Ručni satovi za djecu

Flik Flak je još uvijek na vrhu kada su u pitanju ručni satovi za djecu . Sjajni novi proizvodi i nevjerojatni događaji popularizirali su učenje i smijeh u 2019.

U obrazovnoj aplikaciji Telling the Time prošle su godine Flik i Flak komunicirali na deset jezika. Novi dizajn, mogućnost dijeljenja igara i bonus razina zaradili su visoke ocjene za ovakav način učenja od djece i odraslih posvuda. Kako se približavao početak školske godine, satovi za polazak u školu bili su točno postavljeni kako bi učenje i dalje izgledalo dobro. Druge tematske zbirke, poput kreativnosti, skakanja s otoka, začaranih šuma i putovanja u svemir, osigurale su da nikada nije bilo dosadnih trenutaka.

Događaji u različitim zemljama jamčili su zabavu za pamćenje. Ima li bolje inspiracije od kolekcije Ticking Island? U Meksiku i Australiji blogeri mumije i njihova djeca zaronili su u kreativne sesije i igre. Vibracija je stigla zahvaljujući tropskoj hrani i piću. “Sretni sati” imali su oblik puno pozitivnog izvještavanja. Egzotični val proširio se na Tursku i Poljsku. U tim su zemljama uspješni utjecajni događaji pametno miješali aktivnosti povezane s učenjem određivanja vremena uz smoothije i kolačiće. Ovo je generiralo ogroman tok popularnih Instagram priča. Na ljetnom događanju u Münchenu, djeca blogera i influencera popularizirala su svoju opremu za povratak u školu.

Mašta je ove godine bila u središtu pozornosti u Londonu i Tokiju, podržana od obitelji satova Mystical Woods i Futuristic. Božićna zabava u rujnu s influencerima iz deset europskih zemalja bila je kulisa za pripremu svečanog digitalnog komunikacijskog materijala. U Tokiju su mladi gosti sinkronizirali svoje nove satove s aplikacijom Flik Flak, dok su kušali organsku hranu. Nastavljajući se na tehnološkom planu na Tajvanu, aplikacija za mjerenje vremena bila je hit, uz foto kabinu s gitarom i mikrofonom.

Similar Posts