Personalizirane slikovnice - idelan dar

Djed Mraz svoj posao nikada ne shvaća olako. On voli djecu i uvijek se trudi donijeti im savršen poklon, jedinstven i satkan od ljubavi i želje.

Ove je godine upravo naša Klara dobila glavni zgoditak! Savršen poklon za petogodišnjakinju koja je upravo zakoračila u svijet slova i brojki, koja voli čitati, koja voli maštu i koja je naučila otjerati "krič" kada je nešto razljuti. A za otjerati "krič" potrebno je mnogo volje, snage i dobrote :-) A tko to posjeduje, zaista zaslužuje nešto posebno!

Što je to? Koji je to savršeni dar? Cijenom pristupačan, stane u svaku vreću. Razvija maštu, uči, zabavlja. Ne kvari se niti biva ikada zaboravljen. Roditeljima nije smetnja koja se provlači po podovima ili stvara buku. To je učitelj, igračka i ukras, ponos svakog doma. Postoji li nešto takvo? Naravno – knjiga!

I to ne bilo kakva knjiga! Personalizirana slikovnica u kojoj je upravo vaše dijete glavni junak priče! Klara u naslovu na koricama, Klarina slika, Klara u predgovoru, Klara usred priče, posveta za Klaru na stražnjoj korici... Shvatili ste, Klara posvuda! Pa to je knjiga baš o njoj!

Snovotvorci iz Tvornice snova pobrinut će se da vaš mali junak postane i junak priče! Posjetite njihovu mrežnu stranicu www.tvornica-snova.hr, odaberite slikovnicu koja bi najbolje odgovarala vašem mališanu i preko jednostavnog obrasca pošaljite (po želji) podatke koji će se upotrijebiti u kreiranju priče (ime, slika, posveta,...).

Bez obzira na prigodu, ovakav poklon dobro je došao svakom mališanu u svako doba godine. Ja ne mogu opisati ponos i sreću kada je Klara ugledala knjigu baš o njoj!

Jasmina


Sva događanja


Kategorija:
,

Sva događanja Prijava događaja