M. Kondo - ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

Svjetski bestseler prodan u više od 3 milijuna primjeraka!

Japansko umijeće stvaranja reda i pospremanja

Marie Kondo

ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

• Područje: publicistika
• Naslov izvornika: The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing
• ISBN (meki): 978-953-14-1884-3
• Izdavač: Mozaik knjiga
• Godina: siječanj 2016.
• Broj stranica: 213
• Format: 13 x 18,8 cm
• Cijena: 79 kn
• Urednik: Zoran Maljković
• Prijevod: Aleksandra Barlović

IZBACITE NERED IZ SVOJE KUĆE – I SVOG UMA – UZ POMOĆ
„KRALJICE ČISTOĆE“ MARIE KONDO.

Mozaik knjiga predstavlja vam svjetsku senzaciju – knjigu izvrsne japanske autorice, konzultantice i gurua urednog života Marie Kondo Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život.
Ova knjiga organizaciju pospremanja dovodi na potpuno novu razinu te vam obećava da, ako propisno očistite svoj dom jednom, više to nikad nećete trebati učiniti. Zvuči zanimljivo i korisno, zar ne?

“Kada svoju kuću dovedete u red, dovodite također i svoje tekuće stvari i prošlost u red. Kao rezultat vidjeti ćete puno jasnije što vam treba, a što ne treba u životu, što biste, a što ne biste trebali napraviti.“ – Marie Kondo

Ovaj se priručnik uvelike razlikuje od drugih koji se fokusiraju na produktivnost ili korisnost kao kriterij zašto jednu stvar zadržati, a drugu baciti. Metoda KonMari oslanja se na samo jedno bitno pitanje koje si trebate postaviti: „Budi li ta stvar u meni radost?“ Ako je odgovor potvrdan, zadržite je. No ako je odgovor niječan, jednostavno je bacite.

Kad uspostavite red u kući, ustanovit ćete da će vam se cijeli život promijeniti. Osjećat ćete više samopouzdanja, vjerojatno postati uspješniji te imati energije i motivacije za stvaranje života kakav želite.

S pomno opisanim i detaljnim uputama sadržanim u ovom priručniku za japanski stil života, čitatelji će dobiti znatnu pomoć da očiste iz svog doma (i života) sve nepotrebne stvari i uživaju u jedinstvenoj čaroliji čistog doma – i smirujućem, motivirajućem stanju uma koje će ih inspirirati.

Naš dojam

Ovo je knjiga koju bi svatko morao imati. Nesumnjivo će promijeniti vaš način života i donijeti vam zadovoljstvo o kakvom niste ni sanjali. I to u svim pogledima a ne samo u pospremanju doma - jer počinje se od onoga što nas najbliže okružuje.

O autorici M. Kondo

Marie Kondo počela je već kao petogodišnjakinja čitati časopise za kućanice te je voljela red i ljepotu dobro uređenih prostora koje je opažala u njima. Potom je kao petnaestogodišnjakinja počela ozbiljno pospremati. Započela je s vlastitom sobom, a tada je prešla na sobe svoga brata i sestre.

Danas vodi iznimno uspješnu tvrtku u Tokiju i svojim klijentima pomaže pretvoriti zakrčeni dom u lijep i miran prostor koji nadahnjuje. Kniga Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život prevedena je na više od 30 jezika te je bestseler na mnogim tržištima (Japan, Europa, SAD).

Godine 2015. časopis Time uvrstio ju je na popis 100 najutjecajnijih ljudi.

Više o autorici potražite na:
http://konmari.com/en/
https://en.wikipedia.org/wiki/Marie_Kondo
http://tidyingup.com/

Iz strane kritike:

Treba pohvaliti Marie Kondo što je izrekla naglas pravu, duboku istinu: nered u kući ili stanu često je izraz unutarnjeg nezadovoljstva ili neravnoteže. Pravi način čišćenja i pospremanja može biti neka vrsta psihoterapije, koji su dobri kako za naš dom, tako i za nas same. - The Times

Više o romanu i informacije kako ga možete naručiti potražite na linku: http://mozaik-knjiga.hr/knjige/carolija ... iti-zivot/

POTRAŽITE U SVIM BOLJIM KNJIŽARAMA!


Sva događanja


Kategorija:
,

Sva događanja Prijava događaja