Gail McHugh: SUDAR

LJUBAVNA DUOLOGIJA S VRHOVA TOP LISTA!

Ljubavna priča prepuna preokreta!

Gail McHugh: SUDAR

• Područje: beletristika
• Naslov izvornika: Collide
• ISBN (meki) : 978-953-14-1739-6
• Izdavač: Mozaik knjiga
• Godina: 2015
• Format: 14 x 20 cm
• Cijena: 99 kn
• Urednik: Zoran Maljković
• Prijevod: Vinko Vego

Propušten prvi susret….Sudar s drugom šansom...

Odluka srca koja mijenja sve.

U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao prvi roman duologije koji je utjelovljenje prave ljubavne priče. Sudar te drugi nastavak Puls, pravo su malo remek djelo ljubavne tematike. Ova dva romana na jedinstven način prikazuju eksplozivnu kemiju likova koja je seksi, osjećajna i apsolutno nezaboravna. Bez sumnje ova će priča privući i zadržati svakog čitatelja, snažno utjecati na duboke osjećaje i zagrijati srca. Pisana je dovoljno jednostavno da popuno privuče pažnju, te dovoljno izazovno da povezuje emocije čitatelja sa dubljim promišljanjima o stvarnim preprekama koji stoje na putu pravoj ljubavi.

Iako prvi i drugi dio ne izlaze istog datuma, neće se dugo trebati čekati na izlazak drugog dijela (PULS) koji izlazi sa razmakom od svega 3 tjedna, te se očekuje u svim boljim knjižarama već 23.3.2015.

ŠTO IZABRATI KAD NE VJERUJEŠ VLASTITOM SRCU?

Odmah po završetku fakulteta i nakon iznenadne majčine smrti Emily Cooper seli se u New York kako bi okrenula novu stranicu u svom životu. Njezin dečko Dillon Parker je bio sladak, brižan i velikodušan u tom teškom periodu za nju i ona ne može zamisliti svoj život bez njega – iako joj unutrašnji glas govori da bude pažljiva.

A onda će upoznati Gavina Blakea. Gavin je prebogati zavodnik i meta ogovaranja, opasno je seksi i šarmantan kao sam vrag. Njihov prvi susret je kratak, ali dovoljno dug da raspali sve Emilyine osjete. Kad im se putevi ponovno prepletu preko neočekivanog zajedničkog poznanstva, ona pokušava zanijekati privlačnost koju osjeća, ali Gavin neće Emily otkriva Gavinovu prošlost punu boli, a Dillonova prava priroda polako izbija na površinu, pa Emily postaje sve sigurnija da mora nešto napraviti. Ili riskirati da izgubi sve? Ali što će izabrati kad nema povjerenja u vlastito srce?

Gail McHugh – samoproglašena ovisnica o čokoladi, udana žena i majka troje djece, te potpuno zaljubljena u pisanje, Gail je autorica dvaju najprodavanijih romana New York Timesove ljestvice To su upravo romani Sudar i PULS

Više informacija možete naći na:

https://www.facebook.com/AuthorGailMcHugh?ref=hl
https://twitter.com/Gail_McHugh

Iz kritika:

Utjelovljenje prave ljubavne priče... seksi, osjećajno i apsolutno nezaboravno. – A.L. Jackson, autorica uspješnica New York Timesa

Seksi djelo u svakom slučaju... Gail McHugh je kraljica napetosti.
> – Michelle A. Valentine, autorica uspješnice New York Timesa “Zaljuljaj srce”

Tražila sam nešto što će me potaknuti da se zaljubim, stvarno uspjelo je to ovoj knjizi…
- Maryse's Book Blog

„Sudar“ me uvukao u svoj svijet već od prve rečenice i nije me puštao do samog kraja. Gail McHugh vas jednostavno povede na vratolomnu vožnju osjećaja zbog koje jedva čekate drugi nastavak!
- Tara Sivec, USA TODAY najprodavanija autorica serije romana „Igra s vatrom“

Potražite u svim boljim knjižarama od 2.3. i 23.3.2015!


Sva događanja


Kategorija:
,

Sva događanja Prijava događaja