Emma Chase: Zapleteni

Prava književna senzacija!
Smijte se, topite od miline i zaljubite se u Zapletene – prvi dio hit-serije ljubavnih romana autorice Emme Chase

• Područje: beletristika
• Naslov izvornika: Tangled
• ISBN (meki) : 978-953-14-1671-9
• Izdavač: Mozaik knjiga
• Godina: 2014.
• Broj stranica: 270
• Format: 14 x 20 cm
• Cijena: 79 kn
• Urednik: Zoran Maljković
• Prijevod: Aleksandra Barlović

Zavoljet ćete sve što pročitate.
OTPOR JE UZALUDAN,
i to toliko da će vam se zatresti tlo pod nogama,
kao kod najjačeg potresa s Richterove ljestvice

U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao prvi dio iz serije romana nadarene spisateljice Emme Chase, koji se s romanima Uvrnuti, Ukroćeni i Povezani pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya. Svakom stranicom čitatelj se uvlači u zavodljivi zagrljaj koji ne prestaje do samog kraja. Razrada likova snažno ulazi u klasične zavodničke stereotipe, ali ipak neprestano iznenađuje svojim duhovitim šarmom i strastvenom privlačnošću. Znamo da će dojam pojedinih citata dugo ostati u vašem pamćenju, ali ako ih mislite upotrijebiti u nekoj posebnoj prilici – upotrijebite ih s oprezom.

SADRŽAJ:

Kad bogat, naočit i bahat muškarac sretne lijepu, briljantnu i ambicioznu ženu, njihovi će odnosi nedvojbeno postati ZAPLETENI.
Drew Evans sklapa milijunske poslove i samo osmijehom zavodi najljepše Njujorčanke. Zašto je onda sedam dana zatvoren u svom stanu, nesretan i potišten? Reći će vam da boluje od gripe, ali svi znamo da to zapravo nije istina. Kad tvrtka za investicijsko bankarstvo Drewova oca zaposli Katherine Brooks kao novu suradnicu, u životu toga drskog plejboja zavlada kaos. Profesionalno ga nadmetanje s njom uzrujava, privlačnost koju osjeća prema njoj odvraća mu pozornost, a nesposobnost da je namami u krevet čini ga očajnim.

O autorici:

EMMA CHASE proslavila se romanom Zapleteni koji se s romanima Uvrnuti, Ukroćeni i Povezani pretvorio u pravu književnu senzaciju i zasjeo na vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga New York Timesa i USA Todaya.
Tijekom dana Emma Chase odana je supruga i majka dvoje djece koja živi u malom, ruralnom gradiću New Jerseyu.
No noću ona postaje prava „ratnica-spisateljica“, koja se potpuno predaje i troši sate kako bi dostojno oživjela šarolike likove i njihove beskrajne budalaštine. U dugogodišnjoj je ljubavnoj vezi s kofeinom.
Emma je također i strastvena čitateljica. Prije no što je dobila djecu znala je čitati cijele knjige u jednom danu. Pisanje joj je oduvijek bila strast, a 2013. godine izdavanjem debitantskog romantičnog romana Zapleteni napokon joj se ostvario san da postane pravom spisateljicom.
Pratite Emmu na Twitteru i Facebooku ili posjetite internetsku stranicu http://www.emmachase.net.

Iz stranih kritika:

Smijte se, topite se od miline i zaljubite se u Zapletene. Odmah! – Alice Clayton, autorica bestselera Wallbanger

Urnebesno, romantično i beskrajno zabavno. - Književni blog Aestas

Pet zvjezdica jednostavno nije dovoljno da bi se ocijenilo kako je nevjerojatna ova knjiga. Svaka rečenica je neprocjenjiva. Potpuno vrijedna čitanja. – Erika Martens

Ne sjećam se kad sam se zadnji puta toliko zabavljala čitajući. – Blacky Coil

Potražite u svim boljim knjižarama od 11. 10. te pratite i nastavke ovog izvanrednog serijala ljubavnih romana koji izlaze uskoro!


Sva događanja


Kategorija:
,

Sva događanja Prijava događaja