Četvrtkom u parku

Što napraviti ako ste u braku s osobom pola svog života i bez objašnjenja ona najednom napusti vaš bračni krevet – zauvijek? Mozaik knjiga vas vodi, sa malo crnog humora, u svijet zrelih promišljanja o trajnosti ljubavi, obiteljskih veza, drama, strasti, tajni i laži, a sve to u ovom lijepom i pronicljivom bestseleru napisanom od autorice sa baš pravim iskustvom da ga napiše.

Sadržaj:
Više od trideset godina Jeanie je bila Georgeova supruga, puna ljubavi, predana majka njihovoj kćeri i od nedavno, uzorna baka.

Unatoč tome, već nekoliko godina, George ne želi s njom dijeliti bračni krevet, i to bez objašnjenja.

Je li napravila nešto krivo?

George, nažalost, ne želi objasniti svoje ponašanje.

Svakoga četvrtka Jeanie vodi svoju unuku u park, gdje jednom prilikom upoznaje Raya, djeda s istim obavezama prema svom unuku. Druženje s Rayem podsjeti je nakon dugo vremena kako je to osjećati se poželjnom. Iako nevoljko, Jeanie osjeća da se zaljubljuje u njega, ali ima li hrabrosti u potpunosti promijeniti svoj život i dati ljubavi još jednu šansu?

Potražite u svim boljim knjižarama od svibnja 2014!


Iz stranih kritika:
„Čudesni likovi, izvrstan zaplet o problemima koji muče sredovječne ljubavne odnose, a tiču se sviju nas. Svatko tko voli dobru priču prepunu raznovrsnosti obožavat će Četvrtkom u parku.“- Pamela A.

„Nježna i zanimljiva ljubavna priča – Boyd izražava lukavost popularne spisateljice Joanne Trollope u opisu obiteljskog života, ali je nadmašuje u humoru.“ - Daily Mail

„Topla i izvrsno napisana priča o ljubavi u zrelijoj dobi.“ - Daily Telegraph


Sva događanja


Kategorija:
,

Sva događanja Prijava događaja