D. Benton: Posljednja prva supruga

Duhovita i dirljiva priča o smionoj ženi i njenom zadatku da pronađe ljubav koju zaslužuje!

Opojna priča o obitelji, prijateljstvu, samootkrivanju i ljubavi!

DOROTHEA BENTON: POSLJEDNJA PRVA SUPRUGA

• Područje: beletristika
• Naslov izvornika: The Last original Wife
• ISBN (meki) : 978-953-14-1627-6
• Izdavač: Mozaik knjiga
• Godina: travanj 2014.
• Broj stranica: 356 str.
• Format: 14 x 20 cm
• Cijena: 99 kn
• Urednik: Zoran Maljković
• Prijevod: Nada Mirković

Posljednja prva supruga u izdanju Mozaika knjiga, nevjerojatno je zabavan, ali i životno istinit roman u kojem američka hit autorica Dorothea Benton Frank uspješno sabire na jednom mjestu sve dvojbe, frustracije, radosti i želje suvremene žene i njezine obitelji. Leslien novi život pun ledenih koktela, glasnoga smijeha, grešnih iskušenja i gorkastih sjecanja odjednom ce postati neponovljiv doživljaj koji ce je staviti na veliku kušnju.

SADRŽAJ:
Leslie i Wes naizgled su solidan bracni par. Djeca su im odrasla, novca imaju dovoljno... čini se da žive ugodno kao i svi, njima slični, bračni parovi. No kad Leslie shvati da je ostala jedina prva supruga u njihovom društvu s kojim su provodili vrijeme i putovali te da su drugi muškarci svoje prve supruge zamijenili mlađima i atraktivnijima, ona ce se zapitati zašto su to učinili i sprema li se na sličan potez i njezin suprug. U tom preispitivanju Leslie ce shvatiti da je njezina uloga brižne supruge i majke jako podcijenjena i umjesto Wesa ona ce odlučiti da ne želi više biti posljednja prva supruga u društvu. Spakirat ce stvari i otputovati u posjet bratu gdje ce pokušati shvatiti odakle, zapravo, dolazi i kamo, na kraju, želi krenuti. A onda ce zazvoniti telefon, a s druge strane bit ce Wes…ostati ili vratiti se?

O autorici:
Dorothea Benton Frank je autorica bestselera i četrnaest romana.

Gostovala je na NBC Today Showu, Parker Ladd Book Talk showu i mnogim lokalnim televizijskim postajama. Čest je predavač na predavanjima o kreativnom pisanju i kreativnom procesu za učenike i studente svih uzrasta na raznim kulturnim događanjima.

Prije nego što je započela svoju karijeru pisca, Dottie je bila intenzivno uključena u umjetnost i obrazovanje, te u prikupljanju sredstava i podizanju svijesti za razne neprofitne organizacije u New Jerseyu i New Yorku.

Dottie je rođena i odrasla na otoku Sullivan u Južnoj Karolini, a trenutno živi na relaciji između Južne Karoline i New Jerseya.

Iz stranih kritika:
Ovo je izvrsna knjiga. Vrlo osvježavajuće! Predobro. Ne mogu dočekati pročitati još koju knjigu iste autorice – Tansi

Obavezno štivo za sve žene u dobi od 21 do 71 godine - Cara Griffin

Toliko mi se svidjela da sam kupila još jednu knjigu iste autorice! Radnja me držala zainteresiranom cijelo vrijeme. Knjiga koju kad počneš ne odlažeš dok je ne pročitaš. - Danielle Burnett "D. Burnett"

Potražite u svim boljim knjižarama!

Mozaik knjiga d.o.o.


Sva događanja


Kategorija:
,

Sva događanja Prijava događaja